geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco via Internetradio weer wekelijks te beluisteren. Beluister één van zijn programma's uitgezonden via Radio Geniaal, zoals met een muziekthema over een'feestje' link naar een aflevering van zijn programma Gedraaid Goed bij Radio Geniaal.

Of bekijk en beluister zijn kleurrijke radioshow voor internetradio. Wekelijks is er als rode draad een ander muziekthema in de uitzending. Zoals over 'musicals' bijvoorbeeld. Het programma wordt veel beluisterd en gewaardeerd. Je kunt het terugkijken via link naar aflevering van de radioshow met als muziekthema 'musicals'.

Bij veel radioshows wordt een bijpassende video gemaakt. Plaatjes bij plaatjes. Bijvoorbeeld bij de uitzending met het muziekthema 'spannend' link naar een aflevering over 'spannend en thriller'

Vind je het leuk om meer te horen over de vele raakvlakken tussen pop en klassieke muziek? Ga dan mee naar dit muzikale radioavontuur link naar een aflevering van Internetradio over 'de stamboom van de popmuziek'.

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Met enige regelmaat is hij nog steeds te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten. Link naar website www.unity.nu Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid.

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudio artikel regiorotonde gl40up foto geercogeniaal
© maart 2017 update mei 2021 www.geerco.nl algemene voorwaarden links