geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco weer welijks via Internetradio te beluisteren. Zo kun jij je op jouw plaats en tijd altijd direct verbonden voelen met de radioshow. De muziek in de shows draait rond een thema dat wekelijks wisselt. Rond dat thema zit behalve veel muziek ook elke week een gedicht in de radioshow.

Bloemen als inspiratie om mijn radio met je te delen. link naar de radioshow over 'Flowers'. Muziek vanuit de zee met een gedicht uit de hand van een meisje van de zee. Het beluisteren waard vonden bijna 2000 luisteraars/kijkers. link naar het programma over 'sea'.Muziek over 'muziek' is dat niet komisch? link naar de radioshow over 'Music'.

Lentekoorts op de radio. Je voelt het echt als je meeluistert met deze plaatjes. link naar de radioshow over 'Springfever'. Is het alles of niets? Everything or noithing? In onze radioshow proberen we hier via een zoektocht door onze platenkast een muzikaal antwoord op te vinden. link naar de radioshow over 'Alles of niets'. De eerste stap van een kind. Of bijna 55 jaar geleden de eerste stap op de maan. Om nooit te vergeten. Stap in de show rond het muziekthema 'step'link naar de radioshow over 'Step'.

Daglicht of kunstlicht? Ik schijn graag een muzikaal lichtje op jou. link naar de radioshow over 'Light'. Uit onze verkleedkist komt heel veel muziek te voorschijn. Bekijk het maar even. link naar het programma over 'Dressed Up'. Het zou zo op je autoradio kunnen zijn. Muziek over 'Drive your car' link naar de radioshow over 'Drive your car'.

Eerdere radioshows kun je via het kanaal op Youtube terugvinden link naar het kanaal van radio 2020GL Internetradio.Ook op Soundcloud heb ik een kanaal met een groot aantal eerdere programma's die jij -als je hier zin in hebt- lekker op je eigen tijd en plaats kunt beluisteren. link naar ons kanaal op Soundcloud.

Maar ook via mijn via de faceboekpagina kun je de juiste links vinden richting het radioprogrammas van die week.

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Lange tijd was hij met enige regelmaat er te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten bij een aantal lokale radiostations.

Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid. Zoals de DDIS op 21 september 2023 als één van de drie presentatoren bij de opening van het studiejaar van mboRijnland

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudiogeerco3gl40up fotoartikel regiorotondegeerco5schans1
© maart 2017 update april 2024 www.geerco.nlalgemene voorwaardenlinks