geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco via Internetradio weer wekelijks te beluisteren. Via Internetradio kun jij je op jouw plaats en tijd altijd direct verbonden voelen. De muziek in de radioshow draait rond een thema dat wekelijks wisselt. Rond dat thema zit behalve veel muziek ook een gedicht in de radioshow.

De kleuren van de muziek is een mooi muziekthema dat past bij onze nazomer. Terugkijken en luisteren kan via link naar het programma over 'Years to go'. . De multi-colours van de radioshow hoor en zie je ook terug via link naar het programma over 'The sound of colours'. Met dat mooie zomerse weer liep ze afgelopen week nog voorbij. De femme fatale. Met de muzikale inbreng van een vaste luisteraar kwam de radioshow over dit muziekthema tot stand. Het beluisteren waard. Maar let op de femme fatale is alles behalve onschuldig en veilig. Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee. link naar het programma over 'femme fatale'.

Terug van vakantie. Voor veel mensen terug naar de realiteit. Nu nog even wat vakantiemijmeringen en een geweldig gedicht in de eerste radioshow na de zomerstop. link naar het programma over 'Back again'. Maar heb je nu vakantie, dan is er niks op tegen om de show over dat thema te beluisteren. link naar het programma over 'Summerholiday'. /p>Vaders in levende lijve of via levende herinneringen. Muziek voor alle type vaders en voor hen die van hun houden komt voorbij in de radioshow over vaderdag. link naar het programma over 'Father'.

Het 50-jarig jubileum van het Van Goghmuseum in Amsterdam in de maand juni en de World Art Noveau Day was een mooie aanleiding om wat muzikale zonnebloemen uit de zoeken en de mooiste in de vaas van de radioshow te stoppen. Luister mee naar het resultaat. link naar het programma over 'Art'.

Ik hou van muziek dat kun je wel op je vingers natellen. Door een radioshow met als muziekthema getallen en cijfers raak je verbaast hoeveel muziek daarover bestaat. link naar het programma over 'Numbers'.

Van muziek krijg ik nooit genoeg. Dus de show rond het muziekthema 'more, more more' is lekker muzikaal gevuld. ook met het wekelijkse gedicht. Dat is deze uitzending van Merel Morre. Luisteren kan via link naar het programma over 'more'.

Het programma over de fiets: alsof je met wind in de rug in de 3e versnelling de berg af fietst. Benieuwd? Terugluisteren kan via link naar het programma over 'fietsen'.

Eerdere radioshows kun je via het kanaal op Youtube terugvinden link naar het kanaal van radio 2020GL Internetradio.

Ook op Soundcloud heb ik een kanaal met een groot aantal eerdere programma's die jij -als je hier zin in hebt- lekker op je eigen tijd en plaats kunt beluisteren. link naar ons kanaal op Soundcloud.

Maar ook via mijn via de faceboekpagina kun je de juiste links vinden richting het radioprogrammas van die week.

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Lange tijd was hij met enige regelmaat er te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten bij een aantal lokale radiostations.

Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid. Zoals de DDIS op 21 september 2023 als één van de drie presentatoren bij de opening van het studiejaar van mboRijnland

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudiogeerco3gl40up fotoartikel regiorotondegeerco5schans1
© maart 2017 update september 2023 www.geerco.nlalgemene voorwaardenlinks