geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco via Internetradio weer wekelijks te beluisteren. Beluister één van zijn programma's uitgezonden via Radio Geniaal, zoals met een muziekthema over 'omarmen'. Elkaar weer kunnen begroeten na de vakantieperiode.link naar een aflevering van zijn programma Gedraaid Goed bij Radio Geniaal.

Of bekijk en beluister zijn kleurrijke radioshow voor internetradio. Wekelijks is er als rode draad een nieuw muziekthema in de uitzending. Een radioprogramma over de radio bijvoorbeeld. link naar een aflevering over 'radio' Een veel bekeken en beluisterd programma was die met het muziekthema over het vakantiegevoel. Je kunt deze terugkijken via link naar aflevering van de radioshow met als muziekthema 'vakantiegevoel'.

Via onze lijst op soundcloud kun je op je eigen tijd en plaats de gezellige radioprogramma's terughoren. link naar soundcloud.

Bij veel radioshows wordt een bijpassende video gemaakt. Plaatjes bij plaatjes. Bijvoorbeeld bij de uitzending met het muziekthema 'days'over de dagen van de week. link naar een aflevering over 'days'

Natuurlijk kun je via de faceboekpagina de links terug vinden richting de radioprogrammas van die week.

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Met enige regelmaat is hij nog steeds te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten. Link naar website www.unity.nu Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid.

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudio geerco3 gl40up foto artikel regiorotonde geerco5 geercogeniaal
© maart 2017 update sept 2021 www.geerco.nl algemene voorwaarden links